lördag 19 april 2014

Septiktank installationBlir lite meckande innan tanken är på plats. Men allt är gängat och klart. Slangarna skall bara måttanpassas och det ska sågas och borras lite för att allt skall komma på rätt plats. Men vad underbart det ska bli att kunna gå på toa i hamn och till ankar.

6 kommentarer:

 1. Hej Adam,

  Du har inga bilder på hur installationen blev? Jag har köpt samma grejer till min HR 352. Några tips? Ska installera alltihop om någon månad.

  Hälsningar
  Fredrik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Fredrik,
   Installation blev uppskjuten så det blir till att jag gör den till våren.

   Radera
 2. Länge sen man läste något här nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Jonas, har inte riktigt haft tid att blogga den senaste tiden men i april ska jag komma igång när det är dags att börja vårrustningen. Jag planerar att byta ut alla slangar till dräneringar och installera toatanken i vår.

   Radera
  2. Toppen, ska bli kul att följa.
   Jag har följt med här från start sen du var nere och hämtade båten och seglade upp den. Jag undrar, nu när du är några år in i projektet, vilka nackdelar har du upptäckt med 352an som du inte stötte på i innan köp?

   Radera
  3. Hej igen Jonas, kan inte säga att jag stött på några nackdelar. Snarare att jag upptäckt fördelar med båten, som bl.a att den seglar förvånansvärt bra för att vara så tung. Okay, det är ju ingen racer men den går mycket bra i vindar över 7-8 s/m.

   Radera